Seksichat pillun tyydytys


seksichat pillun tyydytys

sukupuolielin on aivot.

Toi alavatsajuttu toimii kyllä, ainoa vaan, että siitä tuppaa tulla vähän pissahätä. Paina samalla naisen alavatsaa, jotta emättimen yläseinämän herkät alueet laskeutuvat peukalon alle. Kohta kuulet taas enkelikuoron taustalla. Venynyt iho aistii kosketuksen voimaakkaammin. Vedä pieniä häppäreitä ylöspäin? Hiero sitä pyörivin liikkein ylemmän käden keskisormella. Mites tä nyt kävis helpommin? Mitä jos vaikka lipittäisit nännejä tai pussailisit kaulaa saadaksesi naisen kiihottuneeseen tilaan ja herättäisit ne sukupuolielinten aistit ilman liukkaria? No thank you, nyt puhutaan vaginasta eikä mistän purkasta. Kyllä sä tiedät miten sä saat sun naisen kiihottuneeseen tilaan (toivottavasti).

Jos sun naisesi tykkä kevyestä liikkeestä, toteuta se kevyesti. Sitä levittäessä voi aloittaa hyväilyn. Muista se etuseinä, naiset tykkä siitä. Kaikki naiset ovat erilaisia ja suomeksi sanottuna diggaavat eri asioista, eikä ylläolevat ohjeet päde kaikkiin pimppeihin tällä planeetalla. Ton voi tehdä myös vaan yhdellä kädellä. Suosittelen ympyränmuotoista liikettä vastapäivän. Kierrä häpyhuulten alue kevyesti hivelemällä. Aseta se haarojen väliin niin, että peukalo tulee naisen sisälle ja sormet pälle.

Kari unohti myös mainita, että on hyvä kysyä petikumppanilta mistä hän pitä. Liikuta peukaloa emättimen etuseinässä kuin keinutuolissa keinuen. Nainen, miksi häpeät ostaa kuukautissuojia? Siinä vaiheessa kun tuntuu aivan selittämättömän hyvältä, tunge se peukalo sinne vaginaan. Tehosta tuntemusta ottamalla pienet häpyhuulet peukalon ja etusormen väliin ja vedä niitä ylöspäin.

...

Seksichat pillun tyydytys

MIESTEN ITSETYYDYTYS MUMMU PORNOA

Kyrvän kuvia pillun hierominen